Wandtegels badkamer

Tegelgigant heeft een uitgebreide collectie wandtegels voor de badkamer in meer dan zeventig merken. Tegelgigant levert alleen A-merken wandtegels voor de badkamer tegen concurrerende prijzen. U kunt het assortiment bekijken in onze tegelhallen, maar we hebben ook nog diverse merken wandtegels voor de badkamer in onze showroom staan. Een kleine greep merken uit onze collectie wandtegels voor de badkamer: Villeroy & Boch, Sphinx, Mosa, Cotto d'Este en Novabell.

Verder op deze website kunt u eens kijken naar foto's van onze tegelhal en onze showroom, dan krijgt u een indruk van alles wat we u kunnen bieden op het gebied van wandtegels voor de badkamer. Daarnaast kunt u eens bij de aanbiedingen kijken of daar net de wandtegels voor de badkamer bijstaan die u in gedachten had.

Het beste kunt u natuurlijk even komen kijken in ons pand in Zuidbroek. Pas dan krijgt u een goede indruk van het indrukwekkende aanbod wat wij u kunnen leveren. Onze bijna onuitputtelijke collectie wandtegels voor de badkamer is een voortdurende bron van inspiratie voor professionele- en particuliere inrichters van woningen of openbare ruimten. Tegelgigant verkoopt alleen kwaliteitsproducten. Daarbij geven we, als u dat wenst, vakkundig advies en bieden we een uitstekende service. Naast de verkoop van wandtegels voor de badkamer kunt u tevens bij ons terecht voor de plaatsing van tegels.

Door de grootschalige inkoop van Tegelgigant zijn wij in staat u een zeer breed assortiment wandtegels voor de badkamer aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. U zult versteld staan van de ruime keuze en de mogelijkheden op het gebied van wandtegels voor de badkamer.

Onze collectie wandtegels voor de badkamer wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid, zodat u altijd de allernieuwste tegels kunt bekijken.

Of u nu van strakke moderne ontwerpen houdt, van klassieke dessins of romantische beschilderingen: bij Tegelgigant kunt u alle soorten wandtegels voor uw badkamer kopen.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding