De mooiste wandtegels uit het land, vindt u bij TegelGigant!

wandtegels groningenEen ruime collectie wandtegels in onze showroom en tegelhal. Door onze grootschalige inkoop en efficiënte werkwijze zijn wij in staat u een zeer breed scala tegels aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Bij een bezoek aan onze showroom zult u versteld staan van de ruime keuze en mogelijkheden op gebied van tegels. Altijd diverse tegelwanden als showmodel staan en daarnaast vakkundig en degelijk advies. Naast het kopen van uw tegelwand zijn wij u graag van dienst bij het plaatsen van uw wandtegels. Ons professioneel opgeleid personeel staat graag voor u klaar bij plaatsing van uw wandtegels.

Strakke moderne ontwerpen of klassieke dessins, modieuze accenten of romantische beschilderingen, u vindt het allemaal in onze showroom in Zuidbroek.

Het kopen van wandtegels is een weloverwogen beslissing waarbij u investeert in uw woning en leefgenot voor de komende jaren. Tegelgigant helpt u graag bij het uitzoeken van deze investering en denkt graag met u mee om samen tot de juiste keuze te komen. Vragen over wanden van Tegelgigant? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding