Vloerverwarming Groningen

Voor het leveren en plaatsen van vloerverwarming in Groningen en omgeving bent u bij TegelGigant aan het juiste adres. Dat vloerverwarming de meest comfortabele verwarming is daar kijkt niemand meer van op. Het grote verschil met radiator verwarming is dat bij vloerverwarming de ondervloer als het ware één grote radiator is. Middels warmtestraling van de vloer wordt een aangename warmte verkregen.

Wanneer u woonachtig bent in Groningen of omgeving en nadenkt over vloerverwarming, laat u dan eens voorlichten door de experts van TegelGigant. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Zuidbroek, gelegen in de provincie Groningen, en leveren/plaatsen tegels en vloerverwarming met de groots mogelijke zorg en vakkundigheid. 

     Vloerverwarming

Naast traditionele vloerverwarming kunt u ook voor vloerverwarming terecht bij ons bedrijf in de provincie Groningen. Het grote verschil tussen beide vloerverwarmingen is dat bij vloerverwarming de verwarmingsbuis wordt ingeslepen in de dekvloer. Bij traditionele vloerverwarming wordt de verwarmingsbuis in de dekvloer geplaatst. Andere voordelen van  vloerverwarming zijn:

  • Een korte opwarmtijd van de vloer en dus een snelle, regelbare temperatuur.
  • Tijdens de aanleg van uw vloerverwarming weinig tot geen stof in huis.

Ook voor bestaande vloeren is vloerverwarming uitstekend door ons toe te passen in Groningen en omgeving.

Meer comfort en minder energieverbruik middels vloerverwarming van TegelGigant uit Groningen

Naast het feit dat met vloerverwarming uw huis veel geleidelijker en beter opwarmt ontstaat er in het energieverbruik al gauw een energiebesparing van 10%. Wanneer u in uw huis in Groningen of omgeving vloerverwarming laat leggen door TegelGigant, kunt u per vertrek afzonderlijk middels een draadloze ruimtethermostaat de temperatuur instellen. Wij staan garant dat de draadloze thermostaatregeling een gecontroleerde warmte afgeeft die aan uw comfort wensen voldoet.

Indien u meer wilt weten over ons systeem van vloerverwarming en woonachtig bent in Groningen of omgeving, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding