Tegels Assen

Wilt u tegels in Assen aanschaffen, bijvoorbeeld om uw vloeren een andere uitstraling te geven of om uw wanden op te knappen? Tegelgigant biedt u een zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment vloer- en wandtegels van de meest uiteenlopende merken. Als u interesse heeft in hoogwaardige tegels in Assen, dan kunt u bij ons tegels aanschaffen van onder meer de bekende merken Novabell, Sphinx en Mosa. Wij bieden binnen ieder budget mooie tegels in Assen. U bent dan ook altijd van harte welkom om de mogelijkheden in onze showroom te komen bekijken. Tegelgigant is gevestigd aan het Winschoterdiep 11A in Zuidbroek.

Uw tegels vanuit onze showroom bij u in Assen

Wij nodigen u van harte uit in onze sfeervolle showroom, waar u direct een goede indruk krijgt van alle tegels die wij in Assen kunnen leveren. Vloertegels en wandtegels zijn bepalend voor de uitstraling van het complete interieur. Het is dan ook prettig wanneer u de tegels nabij Assen kunt bekijken in een sfeervolle setting. Wij kunnen tegels in Assen leveren in de meest uiteenlopende kleuren, formaten en modellen, waardoor u de tegels gemakkelijk aan uw persoonlijke voorkeuren aan kunt passen. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige en duurzame kwaliteit van alle tegels die wij in Assen kunnen leveren.

Neem contact op

In onze showroom staan onze ervaren medewerkers uiteraard voor u klaar om u te informeren en te adviseren over de tegels die in Assen leverbaar zijn. Echter, wij kunnen ons ook voorstellen dat u eerst contact met ons opneemt voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0598-452725 of door te mailen naar info@tegelgigant.nl. Wij zijn u altijd graag van dienst.

 

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding