Villeroy & Boch tegels

Bij Tegelgigant kunt u terecht voor Villeroy & Boch tegels, maar we hebben ook nog meer dan zeventig andere merken tegels.

Tegelgigant is al 26 jaar een begrip op het gebied van tegels in Noord-Nederland. Daarnaast zijn wij bekend om onze grote voorraad Villeroy & Boch tegels, maar ook om alle andere bekende merken tegels. In ons pand in Zuidbroek kunt u in onze hallen rustig rondkijken en een keuze maken uit de vele soorten Villeroy & Boch tegels. Ook in onze onlangs vernieuwde showroom hebben we een groot assortiment tegels. Indien u het wenst, kunnen wij u helpen bij het maken van uw keuze in Villeroy & Boch tegels. Daarnaast geven we desgewenst (technisch) advies.

Tegelgigant is naast de verkoop van Villeroy & Boch tegels en alle andere merken, ook expert op het gebied van het plaatsen van tegelvloeren en -wanden. Wij zijn ook bedreven in het stofvrij inslijpen van vloerverwarming.
Verder op deze website kunt u bij de foto's van de tegelhal en de showroom een indruk krijgen van Tegelgigant. U kunt bij 'Afgeronde projecten' een aantal afbeeldingen bekijken van vloeren die we bij onze klanten gelegd hebben. We kunnen natuurlijk de Villeroy & Boch tegels ook bij u vakkundig leggen.

Villeroy & Boch tegels zijn bijzonder populair, maar we hebben ook van andere A-merken mooie tegels. Bij ons vindt u naast de Villeroy & Boch tegels ook de merken Mosa, Sphinx, Novabell en Grespania. Bij Tegelgigant kunt u alleen de beste tegels kopen! Kijk eens bij Tegelgigant voor Villeroy & Boch tegels, u zult zich in ieder geval verbazen over het ruime aanbod.

Tussen de bijna onuitputtelijke collectie wand- en vloertegels heeft Tegelgigant heel wat Villeroy & Boch tegels. Ons assortiment vormt een voortdurende bron van inspiratie voor particuliere- en professionele inrichters van woningen of openbare ruimten.

Bij Tegelgigant kunt u kiezen uit een flinke collectie Villeroy & Boch tegels; kom gewoon eens kijken!

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding