Tegelwand Assen

Tegels zijn behalve voor op de vloer ook zeer geschikt voor aan de wand. In uw keuken, toilet of badkamer zijn tegels uitermate geschikt als wandbekleding, omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn en toch een mooie en warme uitstraling hebben. Wij hebben een zeer breed assortiment aan wandtegels zodat er bij tegelwand Assen altijd wel een tegel is die past bij uw smaak en uw woonstijl. Wij laten u graag zien in onze showroom wat er allemaal mogelijk is.

Kies een mooie tegelwand voor uw badkamer of keuken

Wanneer u uw keuken of badkamer opnieuw gaat inrichten, of u gaat verhuizen naar een nieuwe woning die u naar uw eigen smaak wilt inrichten, dan gaat u natuurlijk op zoek naar mooie tegels voor op de muren. Bij tegelwand Assen vindt u gegarandeerd wat u zoekt, want het aanbod aan tegels dat wij kunnen bieden is zeer ruim. Door ons efficiënte inkoopbeleid kunnen wij bovendien zeer scherpe prijzen bieden voor uw nieuwe tegels. Vanzelfsprekend kunnen onze bekwame tegelzetters de door u uitgekozen tegels op professionele wijze voor u op de muur zetten. U zult zeer tevreden zijn over het resultaat.

Kom langs in onze showroom of vraag eerst meer informatie

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Zuidbroek te bezoeken om ons ruime assortiment tegels te bekijken. Wilt u eerst meer informatie, bij voorbeeld over de mogelijkheden om de tegels door ons te laten zetten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0598 – 45 27 25. U kunt ook een e-mailbericht sturen naar info@tegelgigant.nl.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding