Tegels Hoogezand

TegelGigant is de specialist in tegels in Hoogezand en omstreken. Tegelgigant is al 25 jaar een begrip is in noord Nederland. Dit hebben we te danken aan ons grote assortiment aan tegels en onze snelle levering. Wij werken met een grote voorraad, waardoor u geen rekening hoeft te houden met lange wachttijden. Zo kunt u binnen no-time genieten van uw nieuwe tegels op uw wand of vloer in Hoogezand!

Voor een ruim assortiment aan tegels in Hoogezand

Onze ruime collectie bestaat uit wandtegels en vloertegels in verschillende formaten, stijlen en kleuren. Onze showroom is dan ook een bron van inspiratie voor klanten. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven. Zo kunnen we professionele inrichters helpen aan tegels voor woningen, panden of openbare ruimten.

Onze collectie wordt zeer regelmatig geüpdate, zodat u altijd kunt kiezen uit de nieuwste modellen. Wij werken alleen met kwaliteitstegels van gerenommeerde A-merken. Zo leveren wij tegels van merken als Sphinx, Mosa, Novabell en meer.

Bekijk onze tegels in onze showroom nabij Hoogezand!

Wilt u ons assortiment aan tegels op uw gemak bekijken? U bent van harte welkom in ons pand aan het Winschoterdiep in Zuidbroek, vlakbij Hoogezand. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze of heeft u (technische) vragen? Onze medewerkers helpen u graag! Zij kunnen u niet alleen adviseren, onze specialisten zijn ook in te schakelen voor het plaatsen van de tegels. De medewerkers van TegelGigant zijn vakkundig opgeleid en plaatsen uw tegels op nauwkeurige en zorgvuldige wijze bij u in Hoogezand.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding