Tegels badkamer

Mocht u de tegels van uw badkamer eens willen vernieuwen, kom dan eens naar Tegelgigant. Hier valt u werkelijk van de ene in de andere verbazing. Ons assortiment  is dermate groot, dat we voor iedereen met alle soorten smaken genoeg tegels voor de badkamer hebben. Of u nu strakke moderne tegels voor uw badkamer wenst, klassieke designs, modieuze accenten of romantische beschilderingen: Tegelgigant heeft het allemaal en nog veel meer!

De bijna onuitputtelijke collectie wand- en vloertegels voor uw badkamer zijn in alle mogelijke formaten te verkrijgen. Ons assortiment vormt een voortdurende bron van inspiratie voor particuliere- en professionele inrichters van woningen of openbare ruimten. De collectie tegels voor de badkamer wordt steeds opnieuw ververst, zodat u altijd beschikt over de allernieuwste mogelijkheden.

In onze overzichtelijke showroom laten wij vele verschillende soorten wand- en vloertegels voor de badkamer zien. U kunt een royale keuze maken uit gerenommeerde A-merken zoals Sphinx, Mosa, Novabell, enz. Tegelgigant verkoopt alleen kwaliteitsproducten, tegen een scherpe prijs. Wij geven graag vakkundig advies wat betreft de tegels van uw badkamer en we bieden een uitstekende service. Naast de verkoop van onder andere tegels voor de badkamer kunt u ook bij ons terecht voor plaatsing van uw tegels. Ons vakkundig opgeleid personeel staat ten alle tijden voor u klaar.

Tegelgigant heeft voor de tegels van de badkamer keiharde topkwaliteit merken uit diverse landen. Vloertegels kopen is een investering in uw woning voor vele jaren. Door de ruime keuze die wij u bieden vindt u altijd wel tegels voor uw badkamer die bij u passen. Tegelgigant helpt u graag bij het uitzoeken van tegels voor uw badkamer en denkt graag met u mee om samen tot de juiste keuze te komen. Onze dienstverlening houdt echter niet op bij de verkoop voor tegels voor uw badkamer. Wij kunnen u namelijk ook van dienst zijn bij het plaatsen van de nieuwe tegels voor uw badkamer en voor het eventueel stofvrij inslijpen van vloerverwarming.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding