Tegels Assen

Voor de mooiste tegels in Assen kunt u terecht bij Tegelgigant. Tegelgigant heeft een overweldigend ruim assortiment tegels in de buurt van Assen.

Tegelgigant is al 26 jaar een begrip voor tegels in Assen en de rest van Noord-Nederland. Wij staan bekend om onze grote voorraad tegels in Assen maar ook om onze snelle levering. In ons pand in Zuidbroek kunt u in onze hallen op uw gemak rondkijken en een keuze maken. Ook in onze onlangs vernieuwde showroom is een zeer ruime keuze aan tegels voorhanden.
Voor tegels in Assen moet u dus echt bij Tegelgigant zijn!

Bij Tegelgigant kunt u terecht voor verschillende merken tegels voor in Assen: Zuidbroek is dichtbij. Wij hebben een ruime voorraad tegels in onze tegelhal bij Assen en daarnaast hebben we ook diverse merken in onze showroom staan. Wij verkopen tegels tegen concurrerende prijzen! Bij Tegelgigant hebben we niet alleen meer dan zeventig merken tegels, ook deze merken hebben vaak nog een uitgebreide collectie. Wij hebben tegels voor Assen en omgeving van de topmerken Sphinx, Villeroy & Boch, Mosa, Novabell, enz.

Verder op deze website kunt u foto's bekijken van de showroom en van de tegelhal. Daarnaast kunt u bij 'Afgeronde projecten' zien hoe wij tegels in Assen en omgeving gelegd hebben.

De onuitputtelijke collectie tegels in allerlei mogelijke vormen en formaten, vormt een voortdurende bron van inspiratie voor professionele- en particuliere inrichters van woningen of openbare ruimten. Steeds wordt onze collectie vernieuwd en uitgebreid, zodat u altijd wel weer veel nieuws kunt ontdekken tussen onze tegels voor Assen en omgeving.

Tegelgigant verkoopt alleen kwaliteitsproducten. Wij geven daarbij, desgewenst, vakkundig advies en bieden een uitstekende service. Bij Tegelgigant verkopen we niet alleen tegels voor Assen en omgeving, we kunnen ze ook voor u plaatsen.

Tegelgigant is expert in tegels voor Assen en omgeving; kom eens bij ons kijken en ervaar het zelf.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding