Sphinx wandtegels

Bij Tegelgigant in Zuidbroek kunt u terecht voor prachtige Sphinx wandtegels, maar we hebben nog veel meer merken tegels voor u.
De Sphinx wandtegels zijn de meest verkochte tegels in de Benelux en dat is natuurlijk niet voor niets. De kwaliteit van de Sphinx wandtegels is uitzonderlijk goed en daarbij zijn ze een lust voor het oog.

Kom eens kijken bij Tegelgigant in Zuidbroek en bekijk de prachtige collectie Sphinx wandtegels die wij u kunnen bieden.  In onze showroom kunt u ook terecht voor vele andere merken tegels. Door het brede assortiment van Tegelgigant is dan kans van slagen bij een bezoek aan onze showroom zeer groot.

Behalve Sphinx wandtegels kunt u bij ons terecht voor meer dan zeventig andere bekende merken, zoals Grespania, Novabell, Mosa, Cotto d'Este en Monocibec. In de showroom van Tegelgigant in Zuidbroek kunnen wij u helpen met de aankoop van uw Sphinx wandtegels, maar we zijn u ook graag met advies van dienst.

Ook voor het leveren- en plaatsen van tegels en vloerverwarming bent u bij Tegelgigant aan het juiste adres. Wij kunnen uw Sphinx wandtegels of één van de andere gekozen tegels bij u thuis afleveren maar ook professioneel leggen. Dat geldt tevens voor de vloerverwarming die wij leveren. Wij verkopen de traditionele vorm maar ook Rimatherm vloerverwarming. Bij Rimatherm vloerverwarming wordt de verwarmingsbuis ingeslepen in de dekvloer.
Aan Tegelgigant te Zuidbroek hebt u niet alleen een vakkundige leverancier voor uw Sphinx wandtegels, maar we kunnen heel wat meer voor u doen!

Verder op deze website kunt u in de tegelhal of in de showroom al bekijken hoe prachtig de Sphinx wandtegels of één van onze andere zeventigtal soorten tegels zijn. Nog beter is natuurlijk om eens in onze showroom in Zuidbroek langs te komen. Daar kunt u al de Sphinx wandtegels 'live' bekijken.

Bij 'Aanbiedingen' op deze website kunt u ook prettig geprijsde Sphinx wandtegels bewonderen.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding