Ruime keus in sanitairtegels Groningen

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe en zoekt u inspiratie voor sanitairtegels Groningen? U hoeft niet verder te zoeken, want bij TegelGigant vindt u een keur aan sanitairtegels. Wij zijn al ruim 25 jaar een begrip in Noord-Nederland en kunnen door onze grote voorraad altijd heel snel leveren. In onze tegelhal kunt u vele soorten merktegels bekijken en ook bij IKEA in Groningen staan diverse tegelvoorbeelden opgesteld. Zo hebt u meteen een beter beeld bij de tegels van u keus.

Sanitairtegels Groningen voor wand en vloer

Bij TegelGigant verkopen we niet alleen sanitairtegels Groningen, we kunnen uiteraard ook zorgen voor het plaatsen ervan. Doet u het liever zelf? Helemaal prima, we geven u graag een stukje advies mee voor het mooiste resultaat. Wij hebben ook vloertegels. Wilt u uw nieuwe tegelvloer meteen combineren met vloerverwarming? Ook dit kunnen wij bij het leggen van de vloer meteen meenemen.

Kom langs of neem contact op

Als u nu al benieuwd bent naar onze zaak, kunt u op de website een virtuele rondleiding maken. Maar we raden u zeker ook een ritje naar ons bedrijf aan. Dan kunt u met eigen ogen zien waar wij het over hebben met sanitairtegels Groningen. U kunt ons vinden aan het Winschoterdiep 11a, 9636 AG Zuidbroek. Bel gerust voor meer informatie of een offerte of stuur een fax of een mail. Dit zijn de gegevens: Tel. 0598 45 27 25; Fax. 0598 45 23 23; info@tegelgigant.nl. Graag tot ziens bij TegelGigant.

 

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding