Prijzen vloertegels

Tegelgigant heeft zeer scherpe prijzen voor vloertegels van alle A-merken.
Ons bedrijf is al 26 jaar een begrip in Noord-Nederland wat betreft de lage prijzen van vloertegels maar ook van alle andere soorten tegels. Tevens staan wij bekend om onze snelle levering en onze bijzonder grote voorraad. In ons pand in Zuidbroek kunt u in onze hallen rustig zelf alle prijzen van vloertegels eens bekijken.

Tegelgigant heeft meer dan zeventig A-merken op voorraad, zoals Villeroy & Boch, Sphinx, Cotto d'Este, Novabell en Mosa. Bij ons zijn alle prijzen van vloertegels minimaal, maar u kunt ook nog eens bij onze aanbiedingen kijken. Daar hebben we bodemprijzen voor vloertegels.

Top kwaliteit vloertegels voor een topprijs

Tegelgigant combineert keiharde topkwaliteit vloeren uit diverse landen met Hollandse degelijkheid en zuinigheid. Daarom kunt u rekenen op lage prijzen voor de vloertegels. Bij Tegelgigant hebben we werkelijk alle soorten vloertegels die u zich maar bedenken kunt. Of u nu romantische beschilderingen op uw tegels wilt, klassieke designs, modieuze accenten of strakke moderne ontwerpen: bij Tegelgigant hebben we tegels in alle soorten en maten.
Tegelgigant heeft lage prijzen voor vloertegels, terwijl we toch alleen maar sterke merken verkopen.

Het kopen van een nieuwe vloer is een belangrijke beslissing waarbij u voor de komende jaren investeert in uw woning. Het is daarom van essentieel belang dat u een goed merk koopt. Bij Tegelgigant leveren we ook nog eens tegen scherpe prijzen uw vloertegels.

Groot aanbod vloertegels en uitstekende service

Wij helpen u graag in onze tegelhallen of in onze showroom met het uitzoeken van tegels maar ook met antwoorden op al uw (technische) vragen. Bij Tegelgigant kunt u voor de beste prijzen vloertegels aanschaffen maar ook nog eens op een goede service rekenen. Wij kunnen u ook nog van dienst zijn met het plaatsen van een nieuwe vloer en voor het eventueel stofvrij inslijpen van vloerverwarming.

Voor de scherpste prijzen van vloertegels kunt u het beste een keer langsgaan bij Tegelgigant!

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding