Mozaiek wandtegels

Voor de mooiste mozaïek wandtegels snelt u naar de Tegelgigant. Hier kunt u werkelijk een flink assortiment vinden met mozaïek wandtegels. In onze showroom én in onze tegelhal kunt u uren doorbrengen door in ons grote assortiment te struinen.

Tegelgigant heeft veel soorten mozaïek wandtegels. U kunt verder op deze website ook eens bekijken wat wij zoal in onze tegelhal en in de showroom aan mozaïek wandtegels hebben. Dan kunt u alvast ideeën opdoen om uw huis te verfraaien.

Tegelgigant is op het gebied van mozaïek wandtegels én allerlei andere vloer- en wandtegels al 26 jaar een begrip in Noord-Nederland. Als u onze prachtige mozaïek wandtegels eens in onze showroom wil bekijken, helpen wij u graag bij het maken van uw keuze en daarnaast beantwoorden we met alle plezier uw (technische) vragen. U kunt ons desgewenst ook benaderen voor het plaatsen van uw mozaïek wandtegels, of welke andere tegels u ook wilt.

Behalve de populaire mozaïek wandtegels hebben wij een bijna onuitputtelijke collectie wand- en vloertegels in alle mogelijke formaten. Tegelgigant is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor particuliere- en professionele inrichters van woningen of openbare ruimten.

Mozaïek wandtegels zijn altijd bijzonder fraai om te zien, alhoewel we aanraden om eens bij onze showroom in Zuidbroek langs te komen. De mozaïek wandtegels kunt u dan eens van dichtbij bekijken, want dat is zéker de moeite waard!

In onze overzichtelijke showroom laten wij vele verschillende soorten mozaïek wandtegels zien. U kunt een royale keuze maken uit gerenommeerde A-merken als Sphinx, Mosa, Novabell enz. Bij Tegelgigant verkopen wij alléén kwaliteitsproducten.

Onze gehele collectie, dus ook de mozaïek wandtegels, wordt steeds vernieuwd én uitgebreid, zodat u altijd de nieuwste mogelijkheden kunt bekijken. Tegelgigant kan door de grootschalige inkoop de juiste kwaliteit mozaïek wandtegels leveren tegen bodemprijzen.

Bij Tegelgigant vindt u altijd de mozaïek wandtegels van uw dromen!

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding