Keukentegels

Uw keuken een prachtige metamorfose geven kan met keukentegels van Tegelgigant. Bij Tegelgigant leveren wij bijvoorbeeld prachtige vloertegels voor uw keuken, maar ook bijzondere wandtegels.

Keukentegels voor op de vloer zijn bij Tegelgigant keiharde topkwaliteit uit diverse landen, en ze zijn allemaal prachtig! Bij Tegelgigant in Zuidbroek combineren we die kwaliteit met Hollandse degelijkheid en zuinigheid. We hebben namelijk scherpe prijzen!

De keukentegels voor op de vloer zijn bijvoorbeeld strakke moderne ontwerpen, maar ook klassieke designs of keukentegels met romantische beschilderingen: u vindt het allemaal in onze showroom in Zuidbroek. Bij Tegelgigant houdt de dienstverlening na verkoop van keukentegels niet op; als u dat wenst kunnen we ook uw nieuwe vloer plaatsen en vloerverwarming stofvrij inslijpen.

Voor de prachtigste wandtegels kunt u ook heel goed bij Tegelgigant terecht. Wij hebben een ruime collectie keukentegels in zowel de showroom als in de tegelhal.
Door onze grootschalige inkoop en efficiënte werkwijze zijn wij in staat u een zeer breed scala keukentegels aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen.
U zult versteld staan bij een bezoek aan onze showroom als u de ruimte keuzemogelijkheden ziet op het gebied van keukentegels. Bij Tegelgigant staan altijd veel tegelwanden als showmodel, zodat u goed kunt bekijken hoe mooi de keukentegels zijn en of ze in uw smaak passen.
Of u nu klassieke designs, modieuze accenten, strakke ontwerpen of romantische beschilderingen wilt: Tegelgigant heeft het allemaal!

Tegelgigant is al 26 jaar een begrip in Noord-Nederland op het gebied van keukentegels en alle andere soorten tegels. Wij staan bekend om onze grote voorraad en tevens onze snelle levering. In ons pand in Zuidbroek kunt u in onze tegelhallen op uw gemak rondkijken en uw keuze maken. Ook in onze onlangs vernieuwde showroom hebben we een ruim assortiment keukentegels.

Mocht u daar behoefte aan hebben, helpt ons vakkundig personeel graag bij het maken van een keuze bij uw keukentegels, maar u kunt natuurlijk ook al uw (technische) vragen kwijt.

De Tegelgigant is expert op het gebied van keukentegels, maar ook van alle andere soorten wand- en vloertegels.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding