De mooiste badkamertegels Groningen

Bent u toe aan wat nieuws, kom dan badkamertegels Groningen uitzoeken bij TegelGigant voor de mooiste tegels in het land. Bij ons vindt u volop keus in tegels van diverse merken voor de vloer en wand van uw nieuwe badkamer. Het is bijna onmogelijk om bij ons niet te slagen. En als u geslaagd bent, heeft u de tegels heel snel thuis. Kiest u tegels uit onze grote voorraad, dan kunnen we direct leveren en kunt u snel aan de slag. Of u laat ons het tegelwerk doen, wij leveren met elke vloer en wand een stukje vakwerk af.

Aantrekkelijk geprijsde badkamertegels Groningen

Wij ruimen bij TegelGigant regelmatig op en dan kunt u profiteren van scherpe prijzen op veel badkamertegels Groningen. Ook op onze website staan regelmatig aanbiedingen van tegels die wij op voorraad hebben. U kunt onze tegels in showopstellingen komen bekijken bij ons in de showroom en ook bij IKEA Groningen zijn een aantal modelopstellingen met onze tegels te zien. Behalve in tegels zijn wij ook gespecialiseerd in het stofvrij inslijpen van vloerverwarming. Wij kunnen dit meteen meenemen bij het leggen van uw nieuwe tegelvloer.

Openingstijden en contact

Tegelgigant is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur; vrijdag van 09.00 tot 17:00 uur (koopavond op afspraak) en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Nu al nieuwsgierig? Maak op de website een virtuele rondleiding door ons bedrijf. Voor informatie een afspraak of een offerte bel of mail: 0598 45 27 25; info@tegelgigant.nl.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding