Badkamertegels Assen

Bent u op zoek naar mooie badkamertegels Assen voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Tegelgigant aan het juiste adres. Tegelgigant is de tegelspecialist in noord Nederland en heeft een groot assortiment aan zowel vloertegels als wandtegels. Heeft u badkamertegels nodig voor in uw nieuwe badkamer of zijn uw oude tegels aan vervanging toe, neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Voor iedere wens en voor ieder budget hebben wij een passend aanbod.

Badkamerregels Assen voor ieders smaak

Als u eens rond wilt kijken om een passende badkamertegel te vinden, kunt u langskomen in ons pand aan het Winschoterdiep in Zuidbroek of bij Ikea Groningen waar wij een showopstelling hebben. Voor iedere smaak zit er wel iets bij. Klassiek, modern, licht, donker, kleurrijk, met of zonder motief. Met de tegels van Tegelgigant krijgt uw badkamer de uitstraling waar u naar op zoek bent. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunnen wij u bovendien helpen met het plaatsen van de tegels alsmede het plaatsen van vloerverwarming. Wij leveren zowel traditionele vloerverwarming als Rimatherm vloerverwarming, waarbij de verwarmingsbuis wordt ingeslepen in de dekvloer.

Tegels in alle soorten en maten

Vloer- en wandtegels van Tegelgigant zijn voor vele doeleinden geschikt, voor alle ruimten in uw huis. Wij hebben tegels in alle soorten en maten. Heeft u graag een brede keuze uit scherp geprijsde tegels, kom dan bij ons langs aan het Winschoterdiep 11a in Zuidbroek of neem contact met ons op. U kunt ons voor vragen of advies telefonisch bereiken op 0598 45 27 25 of via de e-mail op info@tegelgigant.nl.

Rondleiding

Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele rondleiding door ons pand.

360 rondleiding